!-- Google Tag Manager -->
Скумрия

Скумрия

Скумрия на фурна от Мила Христова   2 Порции      1 час Начин на приготвяне В началото нарязвате на ситно лука и обезкостявате маслините. Хубаво е да овкусите рибните филета със сол и черен пипер. След това ги намазвате с доматения сос и ги поръсвате обилно  с...
Пъстърва

Пъстърва

Пъстърва с гарнитура от Гери Рад   2 Порции      1 час и 30 минути Начин на приготвяне Почиствате и измивате пъстървите, овалвате ги в подправките и ги слагате в тавичка. Хубаво е в нея да сипете повече олио. Запичате ги в предварително загрята фурна на 250...
ТАКО

ТАКО

Тако със запечени скариди от Деница Георгиева   3 Порции      1 час Начин на приготвяне Приготвяте гуакамоле от намачкано авокадо, главата червен лук, домата и кориандъра, нарязани на ситно. Овкусявате със сока на един лайм и сол и черен пипер на вкус. Почиствате...
Риба тон

Риба тон

Риба тон с аспержи от Яна Русева   2 Порции      45 минути и 2 часа за мариноване Начин на приготвяне Обезкостете филето и изрежете кожата на рибата. Мариновайте месото в сок от портокал, бяло вино, малко соев сос и щипка черен пипер. Запечете на сух тиган и...
Скумрия

Скумрия

Скумрия със зеленчуци от Ангелина Крумова   2 Порции      1 час Начин на приготвяне Скумрията се почиства и разделя на две части. Подрежда се в тава и се осолява. Горчицата, черният пипер и зехтин на вкус се смесват и рибата се намазва с готовата смес. Доматът се...
Сьомга

Сьомга

Сьомга с моцарела, печени чушки и авокадо от Екатерина Белишка   2 Порции      45 минути и 2 часа за мариноване Начин на приготвяне Обезкостете филето сьомга и изрежете кожата на рибата. Нарежете филето на кубчета и го сложете в купа. Добавете брендито,...
Скумрия

Скумрия

Скумрия в хартия с девесил, чесън и целина от Станка Стоянова   2 Порции      1 час и 30 минути Начин на приготвяне Почистете рибата, измийте я добре и я подсушете с кухненска хартия. Поставете я в подходящ съд, дъното на който предварително сте поръсили с едра...
Кюфтета от сьомга

Кюфтета от сьомга

Кюфтета от сьомга със сос   от Масимо Джорджо   4 Порции     30 минути Начин на приготвяне Филетирате сьомгата, като оставяте кожата, след което я печете на барбекю за около 10 мин., само от страната на кожата. След това махнете кожата и поставете...
Скариди

Скариди

Скариди мариновани на шиш от Масимо Джорджо   4 Порции      12 часа за маринатата, 15 минути за останалата част Начин на приготвяне Почистете скаридите, разбъркайте розмарина и пеперончиното в част от зехтина на слаб огън и оставете сместа да се охлажда. След...
Скумрия

Скумрия

Скумрия на фурна „Ропотамо“ от Илиана Николова   4 Порции      45 минути Начин на приготвяне Скумрията се почиства и нарязва на шайби с дебелина около 2 см. Посоляват се и се оставят да престоят около час. Лукът се нарязва на много ситно, морковите се обелват и...