


Пъстърва
Пъстърва с гарнитура от Гери Рад 2 Порции 1 час и 30 минути Начин на приготвяне Почиствате и измивате пъстървите, овалвате ги в подправките и ги слагате в тавичка. Хубаво е в нея да сипете повече олио. Запичате ги в предварително загрята фурна на 250...
ТАКО
Тако със запечени скариди от Деница Георгиева 3 Порции 1 час Начин на приготвяне Приготвяте гуакамоле от намачкано авокадо, главата червен лук, домата и кориандъра, нарязани на ситно. Овкусявате със сока на един лайм и сол и черен пипер на вкус. Почиствате...
Риба тон
Риба тон с аспержи от Яна Русева 2 Порции 45 минути и 2 часа за мариноване Начин на приготвяне Обезкостете филето и изрежете кожата на рибата. Мариновайте месото в сок от портокал, бяло вино, малко соев сос и щипка черен пипер. Запечете на сух тиган и...
Скумрия
Скумрия със зеленчуци от Ангелина Крумова 2 Порции 1 час Начин на приготвяне Скумрията се почиства и разделя на две части. Подрежда се в тава и се осолява. Горчицата, черният пипер и зехтин на вкус се смесват и рибата се намазва с готовата смес. Доматът се...
Сьомга
Сьомга с моцарела, печени чушки и авокадо от Екатерина Белишка 2 Порции 45 минути и 2 часа за мариноване Начин на приготвяне Обезкостете филето сьомга и изрежете кожата на рибата. Нарежете филето на кубчета и го сложете в купа. Добавете брендито,...
Скумрия
Скумрия в хартия с девесил, чесън и целина от Станка Стоянова 2 Порции 1 час и 30 минути Начин на приготвяне Почистете рибата, измийте я добре и я подсушете с кухненска хартия. Поставете я в подходящ съд, дъното на който предварително сте поръсили с едра...
Кюфтета от сьомга
Кюфтета от сьомга със сос от Масимо Джорджо 4 Порции 30 минути Начин на приготвяне Филетирате сьомгата, като оставяте кожата, след което я печете на барбекю за около 10 мин., само от страната на кожата. След това махнете кожата и поставете...
Скариди
Скариди мариновани на шиш от Масимо Джорджо 4 Порции 12 часа за маринатата, 15 минути за останалата част Начин на приготвяне Почистете скаридите, разбъркайте розмарина и пеперончиното в част от зехтина на слаб огън и оставете сместа да се охлажда. След...